Friday, October 28

anda buat saya keliru


hmm, keliru la, dia cakap dy macam suke kat aku, tapi mcam tak je, kau buat aku keliru laa, tapi kat aty ney da tambah la rasa sayang kat dy, tapi aku ta berani nak buat pape laa. sbb nnty aku takut akan sakitkan dy. aku pn tak tahu, kau buat aku keliru la syg oi.. hmmm :'(

Potret bersama :)



haaa! ni la , hasil titik peluh tangan!
lawa takk? heheh, buat sendiri ni!
mase tu leh plak mulakan kul 11.30 p.m
tengah syok2 buat, tgk jam da kul 5.20 pagi, sumpah ta sedar! 
hehehe! mmg ta tipu la!
penat kot! heheh, lepas tu tidur, petang tu buat balik, 
then ni hasilnye!
mesti tertanye, atasnye xkan kosong cm2 je? 
xd laa! atas tu adik pnye bahagian,
kiteorg bahagikan kerja!
so sy pnye habis dlu
congratz utk saya! tee hee :')

Kisah Sebuah Tiramisu~



haa! ni la tiramisu cake yang saya berusaha buat! untuk bday ayah! nasib baik jadi!
tee hee! kesedapan dy mula menyerlah bile dy makan keesokan hari nyee! 
mula2 takut sangat3 sebab takut pahit sangat! terlebih cofee!
tapi bile da makan! FULAWEYY! sedap kottt!!!! 
bangga sekejap*
heheh~
nak berterima kasih kepada pemberi resipi, 

ANISA ATHIRAMISU!

terimakasih! tanpa anda! xkan terjadi pnye! hehehe :)

Diana Johan's Birthday

Mesti korang tertanye2 kann? 
budak ney entry dah smpai 2 birthday da! hahaha! mmg benar pn!
aku asyik menyambut bday org je! hahah, 
tapi ney mmg legend la! aku ta penah buat kje gile cmnie! 
serious tak tipu! hahahah
pada 25/10/2011 
aku smbut 2 birthday skali, 
satu my dad, lagi satu my friend or dikenali sebagai Mama Penguin :)
nama sebenar ialah Diana Johan..
aku ta rancang pn dia pnye bday!
serious ta tipu. 
ni last minute rncangan!
tu pn lepas dy call aku dy ckp takde spe la smbot bday dy!
rasa cam na nanges!
so aku pn buat plan... turnout to be good! heheh
perserta yang turut hadir ialah, Liau & Daniel!
hehehhe, hari ni kiteorg main food fight! yang paling bersih daniel la, sbb dy pgg camera je!
diana paling teruk! dah la kene cake! telur pn kena! terbaeeeekkkk la!
best sangat serang rumah orang ni! tee hee~

ni snapshot yang telah di tangkap









haha! 

HAPPY BIRTHDAY MAMA PENGUIN!

Tavinder's Birthdayy!

harini aku nak cite pasal bday mmbe aku nama Tavinder Singh!
heheh, kiteorg ber-5 lepak kat port biasa, WANGSA WALK MALL!
so pada 19/10/2011, sehari sbelom dy punya birthday, saya ngan kengkawan pn sama2 lepak, 
kiteorg tengok cite 'REAL STEEL' (wajib tengok!) , main bowling n makan2!
had really fun ngan diana n the three 'DERS' heheh...
tgklah gmbar2 yang telah disnapshot!


me with Dalrinder

the three Ders! Elvinder, Dalrinder n our birthday boy, Tavinder

me and Diana

us again!





lawa kann? heheh

best main game bowling dengan mereka!

jelous takde bersama~

memandangkan kite dtang awal! layan air dluu~

arcade bersama mereka!
serious had fun, the best thing happened mse kiteorg kat bowling alley, kiteorg terbeli terlebih game, so terpakse la menjual game kat kumpulan sebelah, nasib baik mereka sporting! teehee!!

amik kesempatan ini nak cakap, 

HAPPY BIRTHDAY , TAVINDER!