Saturday, November 26

Anum Syahiera's Birthday :D

Yayyy! lagi satu birthday ni aku nak cerita, sumpah bnyak sangat birthday for the past 2 months ni! hahah, ni kawan ter BAEKKK aku, kat prestige, ANUM SYAHIERA! yay!! tepuk tangannn!!! hahaha , birthday dy sebenarnye pada 24 haribulan tapi kite sambut 25 haribulan! seperti biasa, aku lah master mind bagi sume bnda! hahaha, biasalahh! :p , so kite celebrate kat KFC, mmg tmpat lepak la! asyik2 KFC jee.! hahhaa,
seperti biasa, ni la some pictures yang aku tangkap~~











YAYYY! HAPPY BIRTHDAY BABY GURL! <3 YA!!

Thursday, November 24

Last Day With Sir Shakib :(

sumpah tak sangka, dah setahun aku kat maths clinic
kat bawah 'penjagaan' Sir Shakib..
sejak kenal sir, aku mula tanam minat kat add maths balik.
mule2 aku da putus semangat untuk add maths, tapi...
aku mula kembali semngat bile kaedah2 yg dia pakai sume senang2.. 


Comment terhadap Sir Shakib:
  • dia sangat BEST !
  • dia ta pernah putus asa nak explain kat kiteorg
  • dia kasi kiteorg conteng dinding :)
  • dia slalu blanje kiteorg
  • bile ada bola, dia akan letak TV or projector supaya leh tgk sama2
  • SEMANGAT dia tinggi!
  • dia rapat ngan sume org!
  • kaedah2 ajar dia sume snang nak guna and ingat
  • Dia belanja kiteorg makan2..
Memang ta menyesal la blajar ngan dia :)
sorry sir, takde present!

Maths Clinic Wangsa Maju Batch SPM '11
LOVE U SIR SHAKIB :) 


Friday, November 11

WOW!

11.11.11
harini hari yang single dalam tempoh masa 1000 tahun! wow!!!!
number paling lawaa :3

GAMBAR!

tadi aku pergi skolah n amik gamba sekolah! paling aku suka 2 ni jep! tee hee~


Kenyataan DI depan mata~

wow, lagi 2 hari Sijil Pelajaran Malaysia nak mula, 
tak sangka betul laa, dah 17 tahun da aku! hahaha, tuanye~ 
takpee, perjalanan aku masih jauhh..
harini .. aku dapat slip masuk SPM dah, hmm.. 
sebelum ni aku menafikan kedatangn SPM ni,
tpi selepas slip tu ada kat depan mata, aku terpakse suruh hati aku terima je, 
:'(



Thursday, November 10

SIR SHIVA RAMANA

haa, harini , kiteorg akan kehilangan seorang guru sejarah yang sangat kami syg!
dia adalah seorang pendidik yang mnyebabkan kite suka dengan mata pelajaran yang kurang digemari ramai
tapi berkat dia , kite paham n had fun ngan ajaran dy,,
tq SIR SHIVA RAMANA, dari PRESTIGE TAMAN MELAWATI
telah mengajar kite untuk tidak putus asa.
so harini, 10.11.2011, kite da buat satu surprise party ..
the first thing sir cakap selepas nampak kite and the gang ialah
WOAHH!
hahah, comel~ 
so ni some snap2 dari kami :3













Wednesday, November 9

Hari yang MENYERONOKKAN!



Akhirnye kot!
akhirnya aku dapat gak lesen P aku ni! 
penat gile merentas dugaan, 
harini 9 November 2011, bersamaan 4 hari lagi SPM 
aku dapat gak lesen aku niii! 
yayyy!!!
best sangat perasaan dy!
skarang ni bye2 manual!
hello autoo~
tee hee ^_^

Tuesday, November 1

Diyana Aznan's Birthday

WOW! another crazy days with my friends!!!! so harini Birthday Diyana Aznan pulak! wow, asyik celebrate bday org je aku ney! hahhaa.. so cite dia bermula masa aku nak pegy KFC, on the way tu, aku ngan kengkawan pegi jalan nak pegi KFC, so macam birthday girl jalan dlu ngan Nelly, so aku, tavinder n Aishah pegy la beli cake, so kite pegi la kfc, buat surprise bday cake kat diyana! sme macam woahh! hahaha, so ali cut the cake into divison yg sama, tapi on the way cutting tuu, tetibe jumpe uban! kiteorg macam! WHAT?!!!! haha, so bahagian cake tu x dimakan, so aku pnye otak pn berlegar, aku amik la cake tu gne sudu, slow2 aku letak kat muka birthday girl! then aishah pn ikut aku pnye jejak!

walaweyy! best gile! utk 30 minit kiteorg main baling2 cake je! hahaha! aku siap kne attack lagi ngan aishah n vicknesh! hampegas pnye budak2, aku sungguh2 pegy pertahankan diri, aku tndang dorg sume, tapi apekah daya, aku xleh elak, habis sebahagiaan tudung aku ngan muka aku penuh ngan chocolate cake! hahah, gile laa! selepas sume org da bersihkan diri, diyana main peranan utk amik angin helium, suara dy comel gile! hahaha!, so kiteorg nak buat sesi penggambaran,

tapi, sebelum dapat buat pape, ada bnda terjadi, tavinder terkenakan besi yang utk helium ballons tu kat kpale Nelly! kiteorg ape lg, kelam kabut ah, aku da suro dy pegy klinik tapi dy taknak, so kiteorg buat cadangan suro dy balik je, so tavinder, nelly n aishah ikut ali yang tengah drive. so aku ngan diyana pn balik sekolah. mybe ending dy sedih sikit, tapi nak buat cmne, bnda dah jadi, tapi dapat news nelly okay, so ney gmba2 yg sempat ditangkapp....