Thursday, July 26

Saturday, July 21

Thursday, July 19

Wednesday, July 18

Monday, July 9

Sunday, July 8

Saturday, July 7

Friday, July 6

Thursday, July 5

Wednesday, July 4

Tuesday, July 3

Monday, July 2

Sunday, July 1

Saturday, June 30

Friday, June 29

Thursday, June 28

Wednesday, June 27

Tuesday, June 26

Video 8

video

Birthday Bash

video
sorry, my voice was all over the video! too hyper!! hahahah

Monday, June 25

Sunday, June 24

Saturday, June 23

Friday, June 22

Thursday, June 21

Wednesday, June 20

Tuesday, June 19

1st video

video



I LOVE YOU <3
Mr. Pingu <3

LIRIK UNTUK SI DIA

Hatiku terpaku,
saat kau menegurku,
senyumanku mengagumkanku

*Walau baru kita ketemu,
   tetapi salahkah aku untuk menyukaimu?

ku temu  dirimu di tempat yang luar jangkaan
ku mahu kau tahu,
taktala mata menyambung mata,
hatiku dicuri olehmu

karakter yang sukar kutemui
telah membuatkanku terkaku
setiap gelak tawa, suka duka telah kami cipta

sebulan berlalu,
bagai ku ta percaya
hbungan kami semakin rapat
mungkin inilah jodohku?
hanya tuhan yang tahu

*

2 bulan terlah pergi
hubungan kita bagai lautan
ada naik dan turunnya

satu hari ku telah ketahui
dirimu juga menyukai diriku
bagaiku ta percaya
rupanya kita sama

walau begitu
hatimu dimiliki
oleh sang wanita sebelum ini
kau janji untuk berusaha
ku janji untuk menunggu

ambillah waktu wahai kekasih
ku akan tnggu dirimu

**

Sunday, June 3


The world is so small
In comparison to you
You mean so much to me
With everything you do
I look up to you
And I always will
You’re the big brother I never had
A position you’d perfectly fill
I hate to see you sad and depressed
I get so worried it makes me stressed
To see you hurt, to see you cry
Makes me weep and want to die
The definition of a friend
Is everything you are,
Even if you are close or very far
I need to know that you are ok
For me to be alright
I need you more than you will ever know
I need you in my life.

Tuesday, May 8

hey bloggers.. dah bersarap dah tempat ni. hahhaha. just nak bagitahu korg, my updates akan dimulai nnti. lepas ni nak cite kat korg kawkaw pnye! hahhaa. skarang ni lappy pn takde ngan aku. so nak update gamba mmg susah. so korang stay tune ea! nnty i update! heheheh. mcm ada orang je nak baca blog aku ni! lantak laa. blog aku enn? hahahah ^_^

Wednesday, January 11

LONDON LIFE!

hye peeps., how's malaysia?? seriously miss the weather there..! sumpah laa! hahha, ok, my first journey.. ok! bukak jurnal japp,,

4th January, 10 am in KLIA. my flight departs then

5th January, 4pm. london time!
finally! arrive at london! haha, flight ok laa. ada sikit bumps, penat wohh! then we went to the hotel, Holiday Villa, then hve dinner. bilik dia tak tipu laa. sumpah sempit! hahaha, typical london lifestyle! yay!

6th jnuary,
cari rumah, dah beli satu apartment somewhere in the north of london! haha, kiteorg masuk2 takde electricity! OMG! that's not fair isnt it?? hahaha, then electrician datang, later that evening, lambat gile! hahaha, then kiteorg pergi IKEA, shopping barang2 rumah yg ada.

7th january,
pergi college, letak bag sume, besar gile college, everything's fine, takde ape yang nak dirisaukan, bilik pn bsar gak laa. untuk hidup sorg kann? hahahah, then kiteorg pergi jalan2 n then pegi Hyde Park, sumpah tempat tu best sgt! hehehe, then balik rumah,

8th January,
pegi jalan2 sekitar london, pergi palace dia, bestt ! haha, then shopping at Oxford Street! yay! bestt! hahhaa, then balik rumahh,

9th January! OPPS ! my big dayy!
actually sampai lambt! hahha, my first day n dah lambat! wow! hahaha, lepas register sume, makan ngan family, kenal sorg indian girl from Malaysia !, nama dia Naomi, dia amik Medic A-Levels, then nak masuk hostel kenal lagi sorang, nama dia Athena, dia sabahan, yay! malaysian lagi, living in the same flat lagi! hahaha, then i have to go to the 'Freshies Fair', i kenal lagi sorg malaysian! nama dia Ju Huey or Krystal, heheh, banyak kann Malaysian? tak percaya kann? hahhah.. then me an Athena head out to the library n borrowed CSI movie, haha, n i didnt finish unpack lagi! nasib baik parents dia datang, so kiteorg delay, ghahahha, so lepas unpack, kiteorg pn tgk cite tu in my room. ahahha, then at 9.30 athena balik bilik, if baca manual tuu, ada warden akan check, so i waited for him, lama gile tnggu dah mengntuk gile! so tidur laa, dalam kul 10.30 tu ada loud bang on the door kat luar bilik i, then dia jerit 'GOODNYTE!' then i jwb la, 'Goodnyte' then dia ckp, 'can i cone in?' so i dressed up and open the door laa, dia actually islam! yay! hahaha, nama dia Hussein,haha, then i sambung tidur,

10th January! 5a.m
tetibe la pulak Fatin msg me, so after that i cant sleep, get ready for my first day of class, kul 9 kena ada kat room 201 untuk timetable. so sebelum tu makan dlu, haha, then went to tht classroom n then amik jadual, my first class is english, tgk2 class dia kat luar of the college, mak aih, takut gile! hhaha, so english time is so fun ngan cikgu nma Fiona, unfortunately cikgu tu just a substitute teacher, so sadd, :'( after tht ada class Pure Maths, bile korang dengar Pure maths mesti dalam kpale korg senang knn? well its not, in Malaysian pnye syllabus, its add maths! yea, go figure! hahah, ada topics yang tak pernah nampak pn! hhaha, serious! tak tipuu, hahaha, so it lands to where i am now, so im in the cafeteria, wireless ada kat sini je laa, takde tempat lain, hhaha, so , better head back to my hostel now, ! nak settlekan cable internet! luv you all, nnty gambar update lter2 k? tata sume :)

Tuesday, January 3

Gathering Before Going :'(

heyy korg! ingat tak entri aku pasal na nanges tuu? leh tak tarik balik? alamak ... *tepuk dahi* terlupa lak ngan peribahasa nii.. 'terlajak perahu boleh ditarik, terlajak kata dah takleh daa' hahaha. mntang2 la SPM dah habis peribahasa tunggang langgang.. takpe laa. anywhoo.. ayah aku ckp. aku takleh kluar. tapi aku leh bwk kawan datng rumah, so immediately. 2 January 2012. aku bawak kengkawan. saja nak buat farewell gathering,, sumpah best. walau ta ramai. tapi aku still enjoy! TQ kepada sesiapa yg terlibat k? hahahha. ok.. ni gmba2 yg aku da snap2!




































*syg anda sgt2! peluk cium*

Monday, January 2

Happy New Years

Its New Years Time, bye2 2011 and hello 2012! didnt realise its this fast.. ok.. korg smbut new year kat manaa? msti masing2 tmpat yg best2 kann? kann? ahhaa, kali ni aku nak cite pasal new year akuu.. tahun ni aku smbut kat Hospital Rehabilitasi Cheras.. korg msti tertanye. ape hal dia ni smbut kat stu? sakit kahh? hahaha. jgn risau. kawan korg ni sehat wal afiat jee. nothing wrong wif me. hospital tu ayah yg buat so mcm kiteorg menumpang je laa. sbb view kat stu sumpah lawa! hahaha. so sbelum tuu.. kiteorg pn lepak kat downtown cheras.. soo.. ni la snap pics untuk hari tuu :)